Puck online

Welk nieuws in Lingewaard?

Ik vind het leuk om met mensen in contact Vanuit mijn huidige situatie, zit in de WW is er door mijn coach voorgesteld om te zoeken naar vrijwilligerswerk. Zonet een optie ge Ik ben Macy, ik ben 16 jaar oud en zit momenteel in vwo 5 op het Develsteincollege in Zwijndrecht. Het lijkt mij erg leuk en go Ik wil graag wandelen of een praatje maken met bewoners of een spelletje doen of boodschappen mee doen.

Over het algemeen vind ik het leuk en geeft het mij energie om anderen mensen te helpen en wil graag daarom ook een bijdrage leveren aa Ik heb eeb wereldreis gemaakt.

Waarom anders een Nederlandse man?

Ik heb daar verschillende culturen mensen en ook de armoede leren kennen. Op een dag had ik hulp nodig en ik waardeer het echt dat iedereen me heeft geholpen terwijl ik hopeloos was, dus ik moet een goed perso Ik wil bijdragen, nieuwe vaardigheden leren en meer leren over Nederland.

Hallo ,sinds 2 sept zijn wij gestart met open inloop lapes binne in de bieb Maasbree. Elke maandag en donderdagmorgen van 10 tot Ik ontmoet graag nieuwe mensen en help graag mee aan dingen die het leven mooier maken. Ook ga ik er graag op uit. Ik heb er altijd al van gedroomd om andere mensen te helpen, om zo met kleine beetjes de wereld een stuk beter te maken!

Hallo, Mijn naam is Nada ik ben 21 jaar oud en vierdejaarsstudent Mondzorgkunde te Utrecht. In mijn vrije tijd kan je mij vinden in Ik ben een man van 63jaar.

Heb een relatie. Heb 40 jaar in de bouw gewerkt als betonstaalvlechter, een heel zwaar beroep. Door de crisi Hi , Ik ben Berber. Ik ben illustrator geweest en was vroeger enigsinds muzikaal begaafd.

Op deze gebieden kunnen we wellicht wat voor Ik ben een man van 51 jaar woonachtig in Tilburg. Via de Samen ommetje challenge kwam ik in aanraking met NLvoor elkaar. Ik bied me hi Ontdek wie kan helpen in jouw buurt.

Verfijn resultaten overslaan. Sorteer op:.

Ontdek wie kan helpen in jouw buurt

Datum Afstand. Bekijk op kaart. Wis alle filters. Zoek jouw match sneller met de filters Waar?

Aanbod van Desiree

Zelf zoeken. Exact zoeken. Praktisch Inzamelacties Vervoer Oppas Administratie Boodschappen Computer Huis dieren Huishoudelijk Vluchtelingenondersteuning Mijn naam is Kees, 65 jaar, geboren en getogen in Haarlem. Ik ben bereikbaar via een bericht.

Hallo, Ik ben Zoë. Ik ben 18 jaar oud en ik zou graag wat nuttigs willen doen in de tijd dat ik thuis zit. Ik zit namelijk thui Hallo, ik ben Jody 40 jaar. Ik heb veel vrije tyd en zou deze deels graag spenderen met iemand in det buurt om samen iets gezelligs te Krijg een hobbypakket, ga creatief aan de slag en Hobby van oma zorgt voor de verkoop. Ik ben blij dat ik mijn haakwerkjes nog heb.

In mijn vorige werk begeleidde ik mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit werk gaf erg veel voldoening en was in mijn optie Ik wil graag ervaring opdoen met bijles geven. Vroeger heb ik dat wel gedaan, maar dat is lang geleden, vandaar dat ik het gratis wil d Ik ben kok en wil graag voor ouderen en kinderen koken en boodschappen doen, in Regio Westzaan, Wormerveer.

Hallo mijn naam is Rene Massink ik ben 57 jaar en sinds juni zit ik in de wia na 40 jaar te hebben gewerkt ik wil mij via deze weg Ik ka Hallo,ik wil graag iets betekenen voor iemand of meerdere daar ik me erbij betrokken voel om een spelletje ofzo te doen en daarmee kom En ook helpen bij on-line zaken waar mensen het moeilijk mee hebben.

En, op een bestuur niveau voor een organisatie. Mijn laatste pro Ik ben 16 jaar oud, ik kom uit Chili en mijn stiefvader komt uit Nederland. We gaan van 3 juli tot 10 augustus naar Rotterdam in m De woensdagmiddag kun je samen een spelletje spelen.

Er zijn veel soorten spelletjes in huis en je kan natuurlijk ook je favoriete spel Omdat we in deze moeilijke tijd voor elkaar er moeten zijn en helemaal voor de wat ouder mensen onder ons die niks of bijna niks kunnen Ik wil graag medemensen helpen. Nu mn Oekraïners, want spreek Russisch en denk dat ik hierdoor meer kan betekenen. Om te helpen Ik kook graag en zou dat ook voor anderen willen doen. Ook hou ik van auto rijden en om met andere mensen te zijn.

Ontdek wie kan helpen in jouw buurt. Verfijn resultaten overslaan. Sorteer op:. Datum Afstand. Bekijk op kaart. Wis alle filters. Zoek jouw match sneller met de filters Waar? Zelf zoeken. Exact zoeken. Praktisch Inzamelacties Vervoer Oppas Administratie Boodschappen Computer Huis dieren Huishoudelijk Vluchtelingenondersteuning Huiswerkbegeleiding