Janna online

Welk nieuws in Krimpenerwaard?

3.

Meet & Explore

7. · 1. Ga met een vriend (in) mee naar zijn/haar vrienden. Geen betere manier om nieuwe mensen te ontmoeten dan via de mensen die je al kent. Schaam je niet om met een vriendin mee te gaan naar een optreden, op café of naar een feestje als zij de enige persoon is die je er zal kennen. Trek je sociaalste schoenen aan en leer haar vrienden gewoon. Ik denk dat het een utopie is, om te menen een vriendenkring te kunnen opbouwen van uitsluitend % eerlijke, betrouwbare en behulpzame mensen.

Ondersteuning onderwijsconcept

Sterker ken niemand die volledig en altijd aan zo'n beeld voldoet en geloof me: ik heb een geweldig fijne vriendenkring. Een netwerk van (echte) mensen met sterke en zwakke kanten. Online. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende apps om mensen in jouw buurt te ontmoeten. Een paar voorbeelden van apps om nieuwe vrienden te maken zijn: Bumble, MeetUp, Nextdoor of MeetMe. Spreek de mensen in je netwerk aan als je op zoek bent naar nieuwe vrienden of contact.

Nieuwe SDK-locatie: Zorgcentrum Crimpenersteyn!

Hoogstwaarschijnlijk ken je namelijk al mensen waar je best makkelijk vrienden mee. Krimpenerwaard Actief. Sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud. ‘Krimpenerwaard Actief’ beweegt je naar al het sportieve aanbod in de gemeente Krimpenerwaard. Er is aanbod voor iedereen tussen 0 en jaar. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die bij jou past neem dan een kijkje op de website.