Puck online

Welk nieuws in Kampen?

Oeigoerse vrouwen ondergaan op systematische wijze gruwelijke verkrachtingen, seksueel geweld en martelingen in interneringskampen in de westelijke Chinese provincie Xinjiang. Dat zeggen twee voormalige kampgevangenen die onlangs met de BBC spraken. Vooral wanneer je stiekem naast je relatie op zoek wilt naar een biseksueel avontuurtje is NovaMora heel geschikt, aangezien dit datingplatform zich grotendeels richt op gebonden mensen die spanning zoeken.

Je hebt hier grote kans op het ontmoeten van ruimdenkende mensen die hetzelfde zoeken als jij. Parship - Algemene dating app met veel lesbische vrouwen Bekijk de Parship app Parship De Parship app is een van de meest uitgebreide en populaire Nederlandse dating apps.

Het is daarom heel fijn dat er ook behoorlijk veel lesbische en biseksuele dames op actief zijn. De Parship app is daardoor een hele goede optie om ook eens te proberen.

is gericht op homoseksuele of biseksuele vrouwen in Nederland. Dit maakt dat de website een hele specifieke doelgroep heeft met veel activiteit. Er is een hechte LEES MEER + Niche is in het bijzonder. is een algemene online datingsite, met leden vanaf Zoals de naam al stelt is de datingsite Love NL er op ingeri Qupid is een van die datingsites die Nederland snel heeft. Dan is een kring echt iets voor jou!

De Kringen heeft verspreid over Nederland verschillende leuke kringen speciaal voor mannen. De activiteiten zijn heel verschillend: van een goed gesprek aan de keukentafel, samen eten, tot met een groep de hort op gaan.

Kennismaken met andere vrouwen om samen leuke activiteiten te ondernemen? Het kan zeker bij de Kringen. Een kring is dé plek om je sociale netwerk uit te breiden en je vriendinnenkring te verrijken! Dan is een kring de ontmoetingsplaats voor jou. Het is een plek waar alles bespreekbaar is en je gewoon jezelf kunt zijn. Is er in jouw regio nog geen kring of wil je op een andere manier invulling geven aan een kring? Dat kan!

Verontrustende feiten en cijfers over acceptatie LHBTI-personen

Je kunt namelijk zelf je eigen kring opzetten. Uiteraard helpen we je hier graag mee en zorgen we er samen voor dat jouw kring een groot succes kan worden. Niks missen van De Kringen? Altijd op de hoogte van nieuwe activiteiten en ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief boordevol nieuwtjes, activiteiten en andere must reads.

Meer dan één foto uploaden

Een kring bestaat meestal uit 7 tot 14 personen, die eens in de maand bijeen komen. Vaak gebeurt dat bij één van de leden thuis. Tijdens deze bijeenkomsten komt meestal een thema aan bod, waarover gediscussieerd kan worden of dat in een spelvorm wordt behandeld. Sommige bijeenkomsten kunnen ook bestaan uit andere activiteiten, zoals samen eten, koken, uitgaan, film kijken, wandelen, evenement bezoeken en nog veel meer.

Dit is afhankelijk van het type kring en de leden hiervan. Op onze landkaart kan je op de provincie klikken waar je een kring zoekt. Je krijgt dan een lijst van kringen in die provincie. Het is een platform waarin leden zich bezinnen op het homo zijn als christen, met elkaar in contact komen en deelnemen aan bijeenkomsten.

Landelijk KoördinatiePunt groepen kerk en homoseksualiteit LKP Het LKP streeft naar een volwaardige plaats voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender vrouwen en mannen in de samenleving, in het bijzonder in de kerken. Ook voor vrouwen die niet meer actief christen zijn. Maruf Deze organisatie streeft naar meer bewustzijn rondom islam, gender en seksuele diversiteit. Moslims vinden er ondersteuning bij het accepteren van hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit.

Jongeren tot en met 18 jaar kunnen in een veilige omgeving ervaringen uitwisselen en contact leggen met andere jongeren. Iedereen is anders. Ook ouders en ondersteuners kunnen er terecht. Je vindt er hulp in je eigen regio.

Doel is het vergroten van zelf acceptatie van seksuele diversiteit. Roze Loper Dit project is opgezet om de homovriendelijkheid van plussers in de ouderenzorg en welzijnssector te bevorderen.

Toegang tot Vinden geweigerd

Woonzorginstellingen kunnen meedoen aan een Roze Loper Tolerantiescan en een keurmerk krijgen. Over deze en soortgelijke kwesties vraagt De Internationale Dag van Transgendervisibiliteit is een dag om mensen bewust te maken van de discriminatie waar transgenders wereldwijd mee te maken hebben. De dag vindt sinds jaarlijks plaats op 31 maart.

De dag is verzonnen door activist Rachel Crandall Op 1 april is het 20 jaar geleden dat in Nederland voor het eerst twee mensen van hetzelfde geslacht trouwden. Voor algemene informatie:.

Heb je gedachten over zelfmoord? Sites met een religieuze invalshoek. En dat nog steeds met allemaal vrijwilligers! Alle informatie vanaf 20 april te vinden op coczwolle. Roze Zaterdag Jarenlang draaide het COC op vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor deze doelgroepen. Vorig bericht Nieuws. Volgend bericht Tuinplanten webshop Yarinde verkast naar Oene. Landelijk nieuws. Na een verblijf nabij Stuttgart kwam hij op 1 juli aan in Berlijn.

In de sterk gehavende stad was de homoscene nooit geheel verdwenen. Vals identiteitsbewijs van Hugo, die onder de naam Bertus de Witte van tot in Duitsland leefde.

Na de oorlog werd Hugo wonderwel herenigd met de rest van zijn familie en ontpopte hij zich tot een succesvol zakenman. Vanaf de jaren vijftig zat hij in het bestuur van het COC. In overleed hij, op jarige leeftijd. In de voormalige concertzaal van Artis, aan de Plantage Kerklaan , bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog het bevolkingsregister van Amsterdam.

De verzetsgroep van Gerrit van der Veen en de homoseksuele Willem Arondéus met als schuilnaam Smit , pleegde in de nacht van 27 op 28 maart een aanslag op het register om zo de gegevens van onder andere Slechts vijftien procent van het register werd vernietigd. Niet veel later werden alle plegers van de aanslag opgepakt. Het merendeel van hen werd in de zomer van in de duinen bij Overveen geëxecuteerd.

De deelnemers aan de voorbereidingen op de aanslag op het Bevolkingsregister. Vrijwel allen werden in geëxecuteerd. In de verzetsgroep rond Van der Veen bevonden zich naast Willem Arondéus nog een aantal homoseksuele mannen en vrouwen, zoals Frieda Belinfante.

Zij was alleen betrokken bij de voorbereidingen van de aanslag en overleefde de oorlog. De half-Joodse Frieda Belinfante uit Amsterdam was tijdens de oorlog actief in het verzet. Als jarige werd ze verliefd op componiste Henriëtte Bosmans. Ze woonden zeven jaar samen. Frieda speelde cello, gestimuleerd door haar vader die componist was. Eind jaren dertig richtte Frieda haar eigen orkest op: Het Klein Orkest. Als enige vrouwelijke kandidaat won ze het door Hermann Scherchen georganiseerde dirigentenconcours.

Frieda rechts poseert met drie vrienden vlak voor de oorlog. Naast Frieda staat de kunstenares Dorry voor wie Frieda in de oorlog een schuilplaats regelde. Toen de oorlog uitbrak sloot ze zich aan bij het verzet.

Ze hielp onder andere bij de voorbereiding van de aanslag op het Amsterdamse bevolkingsregister. Hoewel ze zelf niet aanwezig was, was de kans op verraad toch groot. Niet veel later werden alle aanslagplegers namelijk opgepakt. Om onherkenbaar te zijn, verkleedde Frieda zich een tijd als man. Omdat ze zelf persoonsbewijzen vervalste, kon ze verschillende identiteiten aannemen.

Na de aanslag op het register voelde ze zich zo onveilig dat ze de levensgevaarlijke beslissing nam het land uit te vluchten, naar Zwitserland. Met een vervalst persoonsbewijs en hulp van het verzet kon ze vrij gemakkelijk tot de Zwitserse grens komen. In Zwitserland werden zij en haar reisgenoot vrijwel meteen gearresteerd. Frieda mocht als half-Joodse in Zwitserland blijven, haar Joodse reisgenoot werd teruggestuurd naar Frankrijk en werd gedood in een concentratiekamp.

Na de oorlog keerde Frieda terug naar Amsterdam. Ze kon niet meer goed aarden en vond geen werk. Emigratie naar de Verenigde Staten bood uitkomst.

Het eind van haar leven bracht ze door in California, spelend in verschillende orkesten voor onder andere filmproducties.